Ovu humanitarnu manifestaciju, organizujemo još od 1997. godine zajedno sa Beogradskim ZOO vrtom, sa idejom da se od ove godine Sportska bajka realizuje u Zoo vrtovima širom Srbije: Subotica, Jagodina, Bor i Beograd. Prva u nizu navedenih manifestacija održaće se u Subotici. Tako će na 34 frekventna mesta u Zoo vrtu na Paliću biti predstavljeno 34 sportske radionice. Za svako učešće dece u pomenutim radionicama predviđene su nagrade i pokloni, kao i besplatno mesečno članstvo u izabranom sportu.

Uporedo sa manifestacijom Sportska bajka održaće se deo projekta BUDO PARK 2013 god. koji se odnosi na zbližavanje srpske i japanske kulture kroz Budo radonice. Tom prilikom će se svi posetioci Zoo vrta i građani Subotice upoznati sa 7 japanskih običaja: origami, kaligrafija, manga crtanje, čajna ceremonija, japanski ples, zen bašta i yukata. Cilj svih radionica je da u interakciji kulture, umetnosti i sporta, razvijemo kreativnost i stvaralaštvo kod dece, aktivni stil života i upoznavanje sa japanskom kulturom i običajima .
Humanitarni karakter Sportske bajke u Subotici se odnosi na decu sa autizmom i decu sa specijalnim potrebama. Ulaznica u Zoo vrt se toga dana ne plaća, već se pravi iz srca svih posetilaca u obliku paketića koje treba doneti u Zoo vrt i koji se skupljaju na centralnom mestu manifestacije da bi se uručili specijalnim gostima.

Grad Subotica, JP Zelenilo i Reciklenko su uložili velike napore da bar jednim delom duh i ideju Sportske bajke prikažu svojim sugrađanima!
SPORTSKA BAJKA, tradicionalna sportsko humanitarna manifestacija se po prvi put seli van Beograda u Zoo vrt na Paliću!!! Ovu humanitarnu manifestaciju, organizujemo još od 1997. godine zajedno sa Beogradskim ZOO vrtom, sa idejom da se od ove godine Sportska bajka realizuje u Zoo vrtovima širom Srbije: Subotica, Jagodina, Bor i Beograd. Prva u nizu navedenih manifestacija održaće se u Subotici. Tako će na 34 frekventna mesta u Zoo vrtu na Paliću biti predstavljeno 34 sportske radionice. Za svako učešće dece u pomenutim radionicama predviđene su nagrade i pokloni, kao i besplatno mesečno članstvo u izabranom sportu. Uporedo sa manifestacijom Sportska bajka održaće se deo projekta BUDO PARK 2013 god.koji se odnosi na zbližavanje srpske i japanske kulture kroz Budo radonice. Tom prilikom će se svi posetioci Zoo vrta i građani Subotice upoznati sa 7 japanskih običaja: origami, kaligrafija, manga crtanje, čajna ceremonija, japanski ples, zen bašta i yukata. Cilj svih radionica je da u interakciji kulture, umetnosti i sporta, razvijemo kreativnost i stvaralaštvo kod dece, aktivni stil života i upoznavanje sa japanskom kulturom i običajima.

Humanitarni karakter Sportske bajke u Subotici se odnosi na decu sa autizmom i decu sa specijalnim potrebama. Ulaznica u Zoo vrt se toga dana ne plaća, već se pravi iz srca svih posetilaca u obliku paketića koje treba doneti u Zoo vrt i koji se skupljaju na centralnom mestu manifestacije da bi se uručili specijalnim gostima. Grad Subotica, JP Zelenilo i Reciklenko su uložili velike napore da bar jednim delom duh i ideju Sportske bajke prikažu svojim sugrađanima!

alt

< Prethodna Sledeća >
© 2023 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: