Dragi roditelji i deco, Zbog uvođenja vanrednog stanja KK Nippon odlaže sve aktivnosti do daljnjeg! Nipponci vodite računa o sebi i bližnjima, iskoristite vreme pametno, čitajte, vežbajte koliko vam mogućnosti dozvoljavaju! O nastavku rada ćemo vas blagovremeno informisati! 😊 Sportski pozdrav, KK Nippon

Narednog vikenda Beograd će biti domaćin 22. Prvenstva Balkana za seniore. SC Master u Zemunu u subotu i nedelju ugostiće najbolje karateke iz zemlje i regiona. Naša Tara Ropret će u konkurenciji 18 takmičarki braniti boje Srbije, u disciplini borbe pojedinačno +68! Srećno Tara, srećno svim reprezentativcima Srbije!

Juče je u Hali sportova na Novom Beogradu održan tradicionalni karate turnir Mawashi KUP, na kome je učestvovalo preko 600 takmičara iz zemlje i inostranstva. Pet niponaca je imalo generalnu probu uoči predstojeceg Prvenstva Beograda. Bilans je četiri medalje, po dve srebrne i bronzane. Medaljama su se okitili Filip Novak, Dragana Krajnović, Gavrilo Savić i…

Posle duže pauze, Tara Ropret se polako vraća na borilište. Na današnjem Prvenstvu Beograda za seniore zauzela je visoko treće mesto. Do onog najvažnijeg, Prvenstva Srbije, ima vremena da se spremi, uđe u formu i bude spremna za još kvalitetniji nastup. Čestitamo Tara, postolje te uvek očekuje!

Davne 1999. godine prvi Nipponov kamp se organizovan je upravo na Goču, dve nedelje po završetku bombardovanja. – Ovde sam i Makija kreirala i dovela sa tri meseca na zimske pripreme. Kupali smo ga ispod sudopere i vodili napolje na trcanje u januaru sa decom. Ovde sam stvarala Nippon a u stvari stvarala sama sebe….

Page 1 of 271 2 3 27