Polaznici kampa su bila deca iz Karate Klub Nippon, deca iz Beograda i deca sa Kosova i Metohije, fudbalski klub “Božur” iz Velike Hoče i deca iz Prilužja.

Kamp su vodili treneri Tanja Petrović, Tara Ropret, Matej Ropret, pedagog Natalija Matić, asistenti Andrej Hrvaćanin i Dunja Stojiljković.

Tokom osam dana kampa deca su stekla nova saznanja o Olimpijskom pokretu i Olimpizmu, naučili nove sportove i veštinu samoodbrane, učestvovali u kreativnim radionicama crtanja, upoznali Ramsku tvrđavu i lepote Dunava i istočne Srbije, doživela nova iskustva na vodenim atrakcijama i biciklama, posetila Narodnu biblioteku, muzej i crkvu opštine Veliko Gradište i manastir Rukumiju.

Cilj našeg kampa je da deci pružimo radost života angažujući ih kroz izabrane i planirane sportske i edukativne aktivnosti bez interneta, telefona i televizije u okruženju prirode i jezera.

Posebna karakteristika kampa je interakcija dece iz Beograda i srpskih opština sa Kosova i Metohije u cilju druženja, sticanja novih prijateljstava i razvijanja osećanja solidarnosti i zajedništva.

Hvala svim prijateljima i kompanijama, fondacijama i opštini Veliko Gradište koji pomažu organizaciju kampa i iz godine u godinu poboljšavaju uslove i boravak dece na sportsko edukativnom Nippon kampu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by THIS IS SPARTA 🥋 (@nippon_kamp)

© 2024 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: