Odličan nastup i rezultati takmičara KK Karate Klub Nippon na prvom turniru u ovoj sezoni, Bijeljina open 2023 u Stanišincima!
Turnir koji izlazi iz okvira dosadašnjih organizacija sportskih karate takmičenja, po svemu zanimljiv i kvalitetan a ujedno i prilagodljiv turizmu i medijima!
Organizator se izuzetno potrudio da unese čari spektakla i glamura koji viđamo na takmičenjima u USA i da omogući maksimalan komfor posetiocima, roditeljima i učesnicima turnira. Seminar koji se organizovao dva dana ranije sa trenerom KK Omladinac iz Podgorice, uneo je energiju mladih takmičara željnih borbe, razmene iskustava i druženja.

Članovi našeg kluba:
Jovanović Predrag
Jovanović Zorana
Veljko Banjalučkić
Maša Topalović
Mila Kopčok
Una Momčilović
ostavili su izuzetan utisak i ostvarili odlične rezultate na početku sezone.

Una je osvojila srebro u starijoj konkurenciji popravivši svoju tehničku spremnost u velikoj meri. Mila je furioznim tempom došla do zlata zbrisavši sve svoje protivnice do11god. a u kategoriji 12god. osvojila bronzu. Maša je, iako debitant, pokazala izuzetnu smouverenost i sigurnost u izvođenju Hean kata pa je zasluženo postala vlasnik dve bronzane medalje u dve kategorije! Veljko je veoma mnogo popravio skokove u kati, Peki je rešavao slovačke takmičare i taktički ih nadmudrivao a Zoka nas je sve iznenadila odličnim i jakim čudan mavaši tehnikama!
Veoma zapažen je bio i nastup naših drugara iz Dubaia, Tise, Tare i Lazara Ormanovića koji su osvojili dve bronzane medalje. Oni su se prvi put takmičili u Srbiji a to će ubuduće raditi za KK Nippon!

Podrška roditelja je važan element uspeha koji naša deca uvek imaju i na tome vam se, drage mame i tate, mnogo zahvaljujemo!
Zajedno sa članovima stručnog tima Nippon i Base želimo vam još mnogo medalja, putovanja i uživanja u karateu!

© 2023 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: