Zima 2020 će za nipponce biti veoma zanimljiva, radna, prepuna ski avantura ali i vežbanja 🙂 na samom početku raspusta osamnaestoro niponaca i roditelja su zajedno sa Tanjom otišli na Ski Safari kamp na Bledu!

Rano ujutru u nedelju 2. februara grupica je krenula put Slovenije, odakle će svakoga dana, do 9. februara skijati u ski centrima u okviru Slovenskih Alpa koja obuhvataju sledeća skijališta: Krvavec, Kranjska gora, Cerkno, Tarvisio, Kanin – Sella Nevea i Arnoldstein. Prvog dana, pre smeštaja u hotel, obišli su zanimljiv muzej fabrike Elan, naučili sve o samim počecima skijanja, o ski disciplinama, opremi i novim tehnologijama izrade iste. Najzanimljivija je činjenica da je upravo Elan pronašao novu tehnologiju i uveo karving revoluciju u skijanju.

Danas je naša grupica niponaca skijaša provela dan na stazama u Sloveniji, tačnije Kranjskoj Gori. Večeras ih čeka i prvi karate trening, večera, kraći odmor uz zabavu, spavanje, a sutra već od 8h nova ski avantura na novim stazama!

 

 

Trećeg i četvrtog dana Ski Safari kampa, niponci su skijali i uzivali na stazama Tarvisio u Italiji i Arnoldstein u Austriji. Umor ih polako stize, ali su presrećni i prezadovoljni.

Deo njihovog zadovoljstva prenosimo slikama, a utiske čim se vrate.

© 2023 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: