Nippon - Karate Prvenstvo Beograda

Posle duze pauze izazvane trenutnom situacijom u svetu, koja je rezultirala nemogućnošću redovnog treniranja, odlazaka na takmičenja, zabranom ulaska u salu i naše prostorije kluba, Niponci su danas na prvenstvu Beograda, pored svih teškoća, ostvarili neverovatan rezultat: 3 ZLATNE, 2 SREBRNE I 3 BRONZANE MEDALJE!

Po ko zna koji put su pokazali da su najbolji, najborbeniji kada im je najteže! Bilo je lepo gledati ih, radovati se sa njima svakoj pobedi i osvojenom poenu! Ova deca, naši veliki ljudi su sa dva treninga u sali bez tatamija, pravo sa betona na kojem su vežbali i kampa na Srebrnon jezeru, ušla u kimono i zablistala!

Zahvalni smo vam, Jano, Anja, Ljiljo, Fedore, Sofija, Lazare, Leno, Ivana, Irina na medaljama, hvala Sonja na suzama koje su želele da pokažu koliko vrediš, hvala Gagi, Ivona, Sanja i Luka na borbenosti, na želji, na ne odustajanju!!!

Velika zahvalnost i trenerima Tanji, Brankici, Branki, Tamari, Tari i Đoletu koji veruju u vas i vaš uspeh! Učinili ste nas ponosnim!

Veliki naklon našim šampionima! Čestitamo!

©2024 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: