Danas je u Hali Sportova odrzano Prvenstvo Beograda za kadete,juniore i mladje seniore na kome je ucestvovalo 6 takmicara naseg kluba. Nipponci su odlicnim nastupom osvojili 7 medalja i to 2 zlata, 1 srebro i 4 bronze!
-Kraljevic Marko- zlato, kadeti , +70
-Ropret Tara- zlato, juniorke, +59
-Dabovic Jana- srebro, juniorke, -53
-Kovacevic Nikola- bronza, kadeti , -52
-Ivanovic Marko- bronza, kadeti, -52
-Tim kadeti- bronza
-Tim juniorke- bronza
Veliki uspeh zenske ekipe u sastavu dve takmicarke: briljantan come back Jane Dabovic, koja se takmicila pre 5 godina i sada osvojila dve medalje (srebro i bronzu).
Tara Ropret kao iskusna reprezentativka, osvaja zlato i bronzu ubedljivim nastupima.
Marko Kraljevic dokazuje svoju zrelost za velika finala i sigurnim vodjenjem borbe pobedjuje i osvaja titulu prvaka Beograda.
Nikola Kovacevic sve sigurniji i bolji na takmicenjima osvaja bronzu ekipno i pojedinacno.
Marko Ivanovic polako stasava u dobrog takmicara uz svoje drugove iz kluba i osvaja takodje, bronzu ekipno i pojedinacno.
Najveci peh je imao Jovan Beciric, okosnica tima i jedan od najboljih kadeta u Srbiji. Posle tri meca ekipno i osvajanja bronze, u pojedinacnom mecu posle rezultata1;1, gubi, malo nerazumljivim izjasnjavanjem sudija 3;2. U svakom slucaju, posle takmicenja se uvek nauci nesto i dobije novo iskustvo.
Cestitam svim takmicarima na dostojnom nastupu za svoj NIPPON klub, i zelim im puno dobre energije za nedelju dana na prvenstvu Srbije!
Cestitka i zahvalnost trenerima Nippona za nesebican rad i zalaganje, Tamari Filipovic, Strahinji Lazic, Stefanu Pavlovicu i gost treneru, Rifatu Mujanovicu!

©2024 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: