Najlepše i najiskrenije je uvek prvi put!

Međunarodno takmičenje u Staroj Pazovi održano 12. marta 2017. u organizaciji KK Front je bilo pravo zadovoljstvo za sve članove KK Nippon, trenere, takmičare i njihove roditelje koji su se u prepunoj sali i veoma dobroj organizaciji domaćina lepo družili, izašli prvi put na mečeve u borbama i okitili sarenim bojama malih medalja ali dovoljno velikih da u njih stanu sva nadanja, želje, strahovi, sumnje, borbenost i pobednički duh naših malih članova!
Veoma važan nastup u životu takmičara je PRVI NASTUP! Bilo je jako važno da ih zagrlimo, ohrabrimo, nasmejemo i savetujemo. Roditelji su odigrali svoju ulogu na tribinama i dušom i srcem navijali za svoje mališane vijoreći zastavu Nippona! Bravo za sve nas! BRAVO DECO!

REZULTATI U BORBAMA:

  • ZLATNE MEDALJE – Poznanić Sofija (najbolja takmičarka turnira – dva zlata), Vidaković Filip, TIM devojčice 2006-07 (Mila Đurović, Nina Vujović, Sofija Poznanić)
  • SREBRNE MEDALJE – Luka Đorđević, Kosta Popović, TIM dečaci 2006-07 ( Filip Vidaković, Fedor Vuksanović, Kosta Popović, Luka Đorđević
  • BRONZANE MEDALJE – Nina Vujović, Mila Đurović, Fedor Vuksanović

Najvažnije takmičenje je – SLEDEĆE!

© 2023 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: