Održano polaganje za predmajstorska i majstorska zvanja u karateu pokazalo manji pad kvaliteta koji smo inače navikli da gledamo kod kandidata. Naši članovi su pokazali dobar nivo spremnosti i od šest kandidata za majstorsko zvanje, položili su: Maja Lazić, Nina Vujović, Lazar Ćosić i Nađa Drašković.

Ništa manje vredni ni uporni nisu bili i Đorđe Matijašević i Petar Stevanović, koji će sačekati sledeće polaganje kako bi usavršili svoju karate tehniku i principe izvođenja i podigli svoje znanje na veći nivo.

Za braon pojas su polozili Dunja Sibinac i Ksenija Roknić, dok je Veljko Banjalučkić položio uslovno pa će do sledećeg polaganja imati zadatak da čvršće i zrelije izvede tehniku za ovaj nivo znanja.

Čestitamo svim našim članovima kluba koji su vredno radili i pripremali se za trenutak prelaska sa učeničkih pojaseva u majstorska zvanja. Za ovaj prelaz je potrebno više vremena u ovladavanju veštine, sazrevanje, veća posvećenost, razumevanje principa i dugotrajna vežba u ponavljanju pravilne karate tehnike.
Za sve to vreme jačamo duh, volju, upornost i samopouzdanje da sve ovo možemo da dostignemo. Nipponci su poznati po tome! Mi verujemo u vas i tu smo da zajedno dostignemo vrhove!

Izazovi su pred nama, idemo dalje!

© 2023 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: