Nippon u Las Vegasu

Niponci su bili sjajni i na USA Open-u u Las Vegasu, gde su osvojili pet zlatnih, dve srebrne, jednu bronzanu i dve medalje za odličan nastup!

Medalje su vaša zasluga, a vi naš ponos jer ste divni mladi ljudi koji su ostavili utisak pobednika u svakom smislu, svojim ponašanjem, željom, poštovanjem, borbenošću, drugarstvom! Vi ste primer, najbolje od Srbije! Svaka čast, čestitamo!

A izveštaj iz prve ruke, tačnije deo iz svog dnevnika u Las Vegasu prenosi Tanja Petrović:

Jovana druga, Sonja prva, Lena druga, Gavrilo dobio ucesničku medalju za odlican nastup, Luka treći, Fedor prvi, Marija prva, Ivona prva, Anja dobila učesničku medalju za dobar nastup i Pera bez izgubljenog poena prvi! Posle Lenine medalje svi su se motivisali i poludeli za takmičenjem. Kate smo pobeđivali taktički i sa velikom željom pa su Marija i Ivona prevazišle sebe u ovom trenutku. Dale su 300%.

Ostali u borbama su bili odlični i puno im je značio ovakav kvalitetan turnir i poštovanje njihove ličnosti, spektakl, procedura zagrevanja u ogromnoj sali i prozivka grupe, veliki tatami, ceremonija dodele medalja, fotografisanje, upoznavanje sa drugim trenerima i mojim prijateljima, pozivi za takmičenja (San Francisko, Kalifornija, Kolorado…).

Sada spavaju… dobra su ekipa, svi su skakali jedan za drugog, donosili vodu, snimali, odvodili na borilišta, ogrtali se zastavom Srbije… Pričala sam im šta to znači, ko su, odakle su, kakav utisak ostavljaju kad izlaze na borilišta i pobednička postolja. Slušaju, prija im, to ne mogu da osete kod nas. Sutra ce im biti lakše, sad su navikli na glamur i publiku! Spremni za Holivud!

© 2023 Karate klub Nippon Beograd. Sva prava zadržana.

Pratite nas: