• 29окт
  0 Comments
  Završen Kup Srbije

  Završen Kup Srbije

  Završen je Kup Srbije u kategoriji: poletarci, pioniri i nade za kate i borbe. Niponci borbaši su osvojili dva zlata, srebro i zauzeli su dva peta mesta.

  Jana Lazarević i Fedor Vuksanović su šampioni, ekipa Nippon (Vuksanović, Anđelić, Đorđević i Vidaković) vicešampion, dok su Luka Đorđević, Sofija Prvanović i Petar Anđelić peti. Nina Vujović je kao debitant imala odličan nastup.

  Karate klub Nippon i svi treneri u njemu zadovoljni su postignutim rezultatima jer su rezultat velikog rada i zalaganja takmičara, trenera i roditelja. Mogla je i poneka medalja da se oboji drugom bojom, a neka i da zasija na grudima naših takmičara, ali ono što ostaje kao zalog za novi krug jeste rad i drugarstvo, empatija i požrtvovanje za svog druga i ekipu. Taj ispit su Nipponci odlično položili i ovaj put.

  Sve čestitke trenerima Mariji, Stefanu, Brankici, Nikoli i Tamari za sadašnji i minuli rad uložen u našu decu. Roditeljima veliko hvala na poverenju i čestitke za veoma dobru i preciznu organizaciju takmičenja BKS I KFS.

Leave a reply

Cancel reply